Oppslagstavle

HLB blir medlem av SAIH - Studentenes og Akademikernes Internasjonale Hjelpefond

HLB blir medlem av SAIH - Studentenes og Akademikernes Internasjonale Hjelpefond

av Christel Bachmann Barbo -
Antall svar: 0

Logo SaihVåren 2018 ble HLB tatt opp som medlem i Studentenes og Akademikernes Internasjonale Hjelpefond (SAIH). SAIH har som mål at alle unge mennesker skal ha tilgang til god utdanning, slik at de kan bidra til mer rettferdig og inkluderende samfunn.

HLB ønsker å støtte SAIH sitt arbeid for å bedre rammevilkårene for utdanning og utvikling globalt.  I sitt motto «utdanning for frigjøring» ligger det til grunn at utdanning og kunnskap er avgjørende for å skape endring.

SAIH er en politisk uavhengig organisasjon. Solidaritet, likestilling og ikke-diskriminering er viktige verdier som ligger til grunn for SAIHs arbeid. SAIH driver ikke med veldedighet, de inngår samarbeid med likeverdige partnere og jobber sammen mot felles mål.

Studentrådet ved HLB har vedtatt at det legges 40 kroner på studentavgiften. Dette beløpet vil bli lagt på faktura for studieavgiften for vårsemesteret. Dersom studenter ikke ønsker å bidra til SAIH er det mulig å få refundert avgiften via SAIH sin hjemmeside – klikk her