Oppslagstavle

Eksamen next!

Eksamen next!

by Christel Bachmann Barbo -
Number of replies: 0

I dag møtte studentene opp til siste forelesningsdag dette studieåret. Nå er det bare eksamen som gjenstår.

Hest i næring–studentene troppet opp til gruppebilde i lunsjpausen. Det var god stemning blant studentene som nå er i gang med å planlegge en avslutningsfest for klassen.

-          Det er trist at forelesningene er over, det var en utrolig kjekk gruppe å forelese for. Studentene har blitt gode venner og jobbet godt sammen hele året. Studieturen til Finland var absolutt et høydepunkt, her møtte vi fantastiske entreprenører og nyskapere i hestebransjen, sier Rhys Evans, studieansvarlig for faget.

Lovise Hetland, student på førsteåret i BA bygdeutvikling, vinker til fotografen på vei hjem fra siste forelesning.

-          Nå skal jeg hjem å søke sommerjobb! I tiden fremover blir det eksamensforberedelser. Jeg tror det skal gå bra, det er jo et utrolig inspirerende fagområde. Vi kommer nok innom skolen for å lese før eksamen, det er jo greit å ha tilgang på foreleserne, sier hun før hun forsvinner nedover veien.

Bachelorgrad i bygdeutvikling (180 studiepoeng) ved Høgskulen for landbruk og bygdeutvikling (HLB) består av følgende emner:

År 1: Endringskunnskap (60 studiepoeng)

År 2: Valgfrie emner (til sammen 60 studiepoeng): Økonomi og leiing I, Økonomi og leiing II, Hest i næring og Landskap og utvikling. Hvert kurs teller 30 studiepoeng.

År 3: Nyskaping (60 studiepoeng)

 Søknadsfrist for studieåret 2014-2015 er 15. mai. Søknadsskjema finner du her.

Studiekatalogen 2014-2015