Oppslagstavle

Studenter på prosjekttur til Frankrike

Studenter på prosjekttur til Frankrike

by Christel Bachmann Barbo -
Number of replies: 0

To av Høgskulen for landbruk og bygdeutvikling (HLB) sine bachelorstudenter, Linda Werner og Lovise Hetland, dro på prosjekttur til landbruksskolen CFPPA i nærheten av Bourges, Frankrike. De reiste sammen med førsteamanuensis Rhys Evans for å delta i EU-prosjektet SISTRE. Dette prosjektet setter fokus på hvordan det er for voksne studenter vende tilbake til skolebenken etter et langt opphold.

I tillegg til de franske partnerne møtte gruppa fra HLB sine partnere fra Istanbul og Tyrkia. Sammen jobbet de med resultater fra tidligere spørreundersøkelser, de fikk også planlagt web- og facebookside. Til slutt ble det utarbeidet en plan for år 2 i prosjektet.

 

- Det var hyggelig at vi fikk tid til å være litt turister også, vi koste oss i gamlebyen i Bourges. Vi besøkte også en lokal vinprodusent, en virkelig hardtarbeidende entreprenør med lidenskap for regionens viner, forteller Rhys.

 

 

Det var et produktivt og vellykket møte. Neste prosjektmøte er i mars 2014, da kommer alle partnerne til Særheim og HLB!